Lomi Lomi RitueelDe Hawaiiaanse Lomi Lomi massage is een onderdeel van de traditionele Hawaiiaanse geneeskunde en werd in families aan elkaar doorgegeven.

De Intentie is het liefdevol verbinden van het lichaam, geest en hart.

Door de vloeiende beweging van de onderarmen en handen, die verschillende delen van het lichaam tegelijkertijd  kunnen masseren, kom je in een diepe ontspanning. De flow wordt vergeleken met de golven van de oceaan die de spanning uit je lichaam wegspoelt. Gewrichten worden zacht geroteerd, blokkades worden liefdevol aangesproken waarna de helende energie vrij kan stromen en alles wat je niet meer dient los kunt laten.


Een echte Lomi Lomi massage begint met een reiniging's ritueel. Zonder Reiniging, Intentie en de traditionele elementen zoals de Flying Dance , Pule (gebed), Chant (zang en muziek), Hula (dans), en de Ha Breath (ademhaling), Clearing the Path, Bonewashing / Deep Joint Rotations is een Lomi Lomi een ontspanningsmassage. Graag laat ik je kennis maken met deze helende elementen en zal ik je begeleiden op de innerlijke reis die de Lomi Lomi teweeg kan brengen.