Lomi Lomi

De Hawaiiaanse Lomi Lomi massage is een onderdeel van de traditionele Hawaiiaanse geneeskunde en werd in families aan elkaar doorgegeven.Tijdens de massage wordt er gemasseerd met Aloha. Aloha betekent letterlijk levensadem. Werken met Aloha tijdens de Lomi Lomi massage betekent werken met universele liefde en intentie. 


Een mooie omschrijving voor de Lomi is dan ook "liefdevolle massage".

De Lomi Lomi massage is het meest bekend voor de lange, vloeiende massage grepen (de bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan) en de “Flying Dance” rondom de tafel. Er wordt gemasseerd met de onderarmen met een ruime hoeveelheid warme olie.


Een Lomi Lomi masseur kan bijvoorbeeld met één arm de schouder masseren terwijl de andere hand de heup masseert, dit om harmonie en balans te bevorderen in het lichaam.

Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. Door de constante flow van de massage en de helende werking van de Lomi Lomi ervaart u een diepe ontspanning en worden blokkades opgeheven.

Lomi Lomi kan een effect hebben op zowel, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De Lomi Lomi Massage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heerlijk om te ondergaan.


Een gemiddelde Lomi Lomi massage duurt 1 tot 2 uur. In die tijd wordt het lichaam van  stress, angst en spanning bevrijd.


U kunt kiezen voor een Lomi Lomi van 60 - 90  minuten.

                                  een Lomi Lomi Ritueel van +/_ 180 minuten.

                                  een Lomi Lomi Hapai / Zwangerschapsmassage 60 minuten.