Psoas Massage


De psoas spier, ook wel “de spier van de ziel “genoemd ligt diep in je bekken verborgen. De spiergroep verbind je bovenlichaam met je onderlichaam en staat er om bekend veel spanningen en trauma op te slaan. De spier reageert niet alleen op fysiek gevaar maar ook op mentale en emotionele spanningen. 

De psoas is de boodschapper van ons centrale zenuwstelsel en speelt een belangrijke rol bij onze vecht-vlucht-bevries reacties. De Psoas spant zich aan als er stress of spanning wordt opgebouwd in het lichaam.


Ervaar jij spanning of pijn in je lage rug, buik, billen, bekken of heupen? Bovenrug, schouder en nek klachten? Of zelfs spanning en pijn in je kaken? Dan kan het zijn dat jouw Psoas chronisch aangespannen is en de energiestroom blokkeert.


Omdat deze spier diep in het lichaam verborgen zit werk ik dus ook op de meest kwetsbare delen van jouw lichaam zoals de buik en liezen. Maar omdat alles met elkaar in verbinding staat wordt het hele lichaam van hoofd tot tenen in deze massage meegenomen.


U kunt deze massage reserveren voor 90 minuten of 120 minuten.

In laatst genoemde worden het hoofd, gezicht, kaken en de nek ook behandeld.