Bij Tera Mai Reiki op afstand maak ik gebruik van energetische symbolen.

Eén symbool is nodig om verbinding te maken, een of twee zijn nodig voor de vraag/klacht wat jij wilt behandelen en één is nodig om de behandeling extra kracht bij te zetten. Mijn intentie is om jou die hulp te geven die jij nodig hebt. 

Het enige wat ik nodig heb is; jouw naam, je geboortedatum en je woonplaats.

Met deze gegevens weet ik zeker dat ik op de juiste persoon, op jou, afstem.

Ik vraag kort naar de klachten en we plannen een afspraak in. 


Tijdens de behandeling is het de bedoeling dat u er even een half uur de tijd voor neemt, door bijvoorbeeld wat te lezen, muziek te luisteren of even ontspannen te gaan liggen of zitten. U kunt tijdens de sessie warmte of koude sensaties voelen of tintelingen. Ook kunt u doezelig of slaperig worden. Soms merkt u in het geheel niets maar merkt u toch achteraf dat u klachten sterk zijn verminderd of verdwenen. Door de Reiki energie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt een reiniging/opruimingsproces op gang. Daarom is het van belang voldoende water te drinken. 1.5 tot 2 liter water per dag voor het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. 


Het effect na een Reiki behandeling hangt af van de klacht en de tijdsduur van de klacht. In het begin kunnen de klachten verergeren. Dit is tijdelijk, waarna de klachten zullen verbeteren. 


Tera Mai Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Tera Mai Reiki behandeling in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Tera Mai Reiki op afstand is dat jij geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als jij door beperkingen niet in staat bent om naar mijn praktijk te komen.

De behandeling helpt ook heel goed in spannende situaties zoals examens, sollicitatiegesprekken enzovoort. Tera Mai Reiki laat jou op dat ene belangrijke moment in je eigen kracht staan, zodat je meer succes kan behalen!

Op lichamelijk gebied helpt Tera Mai Reiki o.a. met het activeren van het immuunsysteem, pijnvermindering en het aanspreken van jouw zelfgenezend vermogen.

Op emotioneel gebied helpt Tera Mai Reiki o.a. met het opheffen van blokkades, ontspannen en meer levensvreugde.

Op mentaal gebied helpt Tera Mai Reiki o.a. om minder stress te ervaren, negatieve denkpatronen los te laten en jouw talenten beter te ontwikkelen.


Deze behandeling dient vóóraf betaald te worden.

TERA MAI REIKI OP AFSTAND