Welkom, ik ben Cindy Robben en nodig u uit voor een massage in mijn praktijk. 


Ik heb me gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken: klassieke massage en massages die hun oorsprong hebben in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) zoals energetische massage, acupressuur en meridiaanmassage. 

Ik heb de 3-jarige HBO opleiding Integrale Lichaamsmassagetherapeut bij Sonnevelt Opleidingen gevolgd. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals;  Guasha-massge, Massage bij kanker, Bindweefselmassage, lomi lomi introduction-intermediate-advanced-pele-face-Opu Huli en hapai,  Dorn-therapie, Tera Mai Reiki, Manuele Lymfedrainage, Psychosomatiek, Hamam massage, Voetreflexmassage, Ho’oponopono, EFT, Fibromyalgie massage, Detox / Anti-Cellulite massage.

Uiteraard volg ik regelmatig cursussen en workshops, zo blijf ik mezelf ontwikkelen/verdiepen.


U wordt in een sfeervolle, behaaglijk warme ruimte gemasseerd en ligt op een comfortabele, brede en verwarmde massagebank om zo lichaam en geest volledig tot rust te kunnen laten komen. “De Masseur” heeft een andere kijk op klachten. Ik behandel niet een klacht, maar een mens met een klacht.


Er worden in mijn praktijk verschillende massages gegeven, de keuze voor een massage is geheel afhankelijk van uw wens of klacht.

Ik masseer met natuurlijke (biologische) essentiële oliën die ik zal afstemmen op de desbetreffende klachten.


Gun uzelf een massage en maak een afspraak!