Zechsal


In mijn praktijk geef ik niet alleen behandelingen met de Zechsal producten maar ben ik ook verkooppunt van deze mooie Zechsal magnesium producten.


Producten die niet voorradig zijn kan ik altijd voor u bestellen en kunnen afgehaald worden in mijn praktijk.


Zechsal is goed voor lichaam en geest. Het lichaamseigen magnesium draagt bij aan ontspanning en balans. Niet voor niets wordt magnesium wel het anti-stress mineraal genoemd. Magnesium is een belangrijke bron voor de energievoorziening en werkt als een natuurlijke tranquilizer.


Magnesium speelt een belangrijke rol bij de werking van de spieren. Waar calcium verantwoordelijk is voor de contractie van spieren, zorgt magnesium voor de ontspanning. Magnesium is verantwoordelijk voor de verwijdering van melkzuur uit de spieren na inspanning of stress.

Een tekort aan magnesium veroorzaakt spierkramp, spierpijn of restless legs. Zechsal kan dit verhelpen. Ook bij reumatische klachten geeft Zechsal verlichting.


De meest bekende toepassing van magnesiumchloride is bij huidklachten. Het heeft een bewezen werking op de verjonging en het herstel van de huid. Bij schimmelvoeten, eczeem, psoriasis of andere huidklachten kan Zechsal verlichting geven.


Magnesiumtekort is een bekend verschijnsel bij vermoeidheidsklachten. Er is veel onderzoek gedaan naar de invloed van magnesium bij ziekten als ME, chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie. Magnesium speelt een belangrijke rol in de stofwisseling en zorgt voor transport en opslag van insuline. Het gebruik van Zechsal geeft meer energie en gaat depressiviteitsklachten tegen.


Doordat magnesium het hoofd en de nekspieren ontspant, draagt het bij aan het reduceren van spanning. Zechsal geeft in veel gevallen verlichting bij hoofdpijn.


Door de algehele ontspanning in het lichaam die magnesium veroorzaakt en het wegnemen van stress, slapen veel mensen beter na het gebruik van Zechsal. Zelfs mensen met hardnekkige slaapproblemen rapporteren een veel betere nachtrust.


Tijdens de zwangerschap is de magnesiumbehoefte verhoogd. Dit is vooral het geval in het zogenaamde derde trimester (28-ste tot 40-ste week). Extra magnesium blijkt het geboortegewicht en de ontwikkeling van de baby gunstig te kunnen beinvloeden. De transdermale toediening van Zechsal via de huid is daarbij veilig en effectief. Zechsal helpt zwangere vrouwen te ontspannen. Het pure en zuivere magnesium biedt verlichting bij klachten als restless legs en slecht slapen.


Onze botten bevatten ruim de helft van al het magnesium in het lichaam. Voldoende magnesium zorgt voor een betere opname van calcium en versterkt zo de botstructuur. Als onvoldoende magnesium aanwezig is, blijft het calcium onopgelost en veroorzaakt verkalking in de aderen, spieren en het weefsel tussen de gewrichten. Zechsal zorgt voor sterke botten!


Magnesium is essentieel voor een goede conditie van het hart, de belangrijkste spier in ons lichaam. Hartritmestoornissen en hoge bloeddruk zijn symptomen van een magnesiumtekort. Zechsal helpt dit te voorkomen.


Dagelijks gebruik van Zechsal geeft een aangename ontspanning, zorgt voor geestelijke veerkracht en geeft je meer energie. Met Zechsal steek je letterlijk beter in je vel!